29.09.2023

De nieuwe producten voor het tuinseizoen 2024

GARDENA Multi Cleaner AquaBrush 18V P4A © GARDENA

Voor het eenvoudig en snel schoonmaken van bijvoorbeeld terras, looppaden en tuinmeubelen presenteert GARDENA de Multi Cleaner AquaBrush. Op het nieuwe gereedschap kunnen verschillende borstels bevestigd worden (afhankelijk van de klus).

Dit persbericht heeft: 1 Foto

Korte tekst (758 Tekens)Platte tekst download

Bij GARDENA draait alles in 2024 om schoonmaken en onderhoud. En omdat dit bijzonder effectief en handig kan worden gedaan met één druk op de knop, blijft de familie van snoerloze gereedschappen het komende tuinseizoen groeien.

Veel tuingereedschap, maar slechts één accu en één oplader - dit beschermt het milieu, bespaart kosten en ruimte en maakt de grootste verscheidenheid aan toepassingen in huis en tuin mogelijk. Tuinbezitters waarderen al lang de grote flexibiliteit van het gebruik van snoerloos gereedschap. De 18 volt systeemaccu van de Power for All Alliance past op een groot aantal GARDENA gereedschappen, maar kan ook van andere merken worden gebruikt in meer dan 100 producten voor meer dan 100 verschillende toepassingen in huis en tuin.

Persbericht (2870 Tekens)Platte tekst download

Moeiteloos en voorzichtig oprollen en op elk moment klaar voor gebruik - dat is wat de GARDENA slangenboxen onderscheidt. De nieuwe PowerRoll slangenbox voor wandmontage op accu biedt vrijheid en flexibiliteit en maximaal gemak bij het besproeien. Dankzij de oplaadbare accu wordt de slang met één druk op de knop automatisch en gelijkmatig opgerold.

Als tuinliefhebbers de slang direct op het terras bij de hand willen hebben, maar geen muurbeugel willen monteren, dan is de nieuwe Terras Slangbox RollUp de ideale oplossing.

Schoonmaken rondom het huis en in de tuin wordt moeiteloos en gemakkelijk met twee nieuwe producten op batterijen. Overtuigende resultaten in één reinigingsstap, op bijna alle oppervlakken - dat is de belofte van de nieuwe Battery Multi Cleaner AquaBrush. Voor een effectieve reiniging met één druk op de knop biedt het modulaire concept talloze toepassingsmogelijkheden.

Voor vervuiling in voegen maakt de nieuwe Battery Weed Brush EasyWeed zijn entree. Hij reinigt nauwkeurig en verwijdert ongewenst groen en aanslag zonder gebruik van chemicaliën.

De accu gras- en struikschaar PowerCut wordt gebruikt voor het onderhoud van graskanten en het regelmatig snoeien van struiken. De schaar is uitgerust met de systeemaccu van de Power for All Alliance.

Met het Cleansystem beschikken huis- en tuinbezitters over de ideale uitrusting voor het reinigen en onderhouden van het buitenleven. Vanaf het seizoen 2024 zal het systeem indruk maken met volledig herziene onderdelen en slimme nieuwe aansluitingen - voor een nog grotere verscheidenheid aan toepassingen. Het watervoerende reinigingssysteem met de originele GARDENA System Connection kan op vele manieren worden gecombineerd.

De tuin is de tweede woonkamer. Tuinliefhebbers willen het daarom niet zonder comfort stellen, ook niet als het erom gaat de boel regelmatig schoon te houden. Met de nieuwe handige hulpjes, zoals de Gripper 4in1 en de Tuinafvalzakken PopUp, gaat opruimen misschien niet vanzelf, maar wel veel gemakkelijker en handiger.


Power for All Alliance is een van de grootste merkoverschrijdende 18V accusystemen van toonaangevende fabrikanten wereldwijd en biedt oplossingen voor het hele huis. www.powerforall-alliance.com.



Met één druk op de knop in de box
De nieuwe GARDENA wandslangenboxen PowerRoll op accu

Borstel vuil eenvoudig weg
De nieuwe GARDENA Accu-Multireiniger AquaBrush 18V P4A

De snelle oplossing voor schone voegen
De nieuwe GARDENA accu onkruidborstel EasyWeed 1800/18V P4A

Gazons en struiken gemakkelijk in vorm gebracht
De nieuwe GARDENA accu gras- en buxusschaar PowerCut 20/18V P4A

Het veelzijdige reinigingssysteem voor huis en tuin
Het nieuwe GARDENA Cleansystem

Handige helpers voor de tuin
De nieuwe GARDENA Gripper 4in1 en PopUp tuinafvalzakken
Over Gardena
Al meer dan 50 jaar voorziet GARDENA in alles wat gepassioneerde tuiniers nodig hebben. Het brede assortiment producten biedt innovatieve oplossingen en systemen voor besproeiing, gazononderhoud, boom- en struikverzorging en grondbewerking. Vandaag de dag is GARDENA een toonaangevende Europese leverancier van hoogwaardig tuingereedschap en wordt het in meer dan 100 landen wereldwijd gedistribueerd. GARDENA is een merk van de Husqvarna Group. Meer informatie op gardena.com.
Alle inhoud van dit persbericht ontvangen als .zip: download Directe download folder_open In Lightbox opslaan

photo_camera Fotos (1)

GARDENA Multi Cleaner AquaBrush  18V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA


Contact

7 GARDENA (BE-nlfr)
Kevin Dhaene
GARDENA Belgium
kevin.dhaene@husqvarnagroup.com

8 GARDENA (BE-nlfr)
Bright8
PR agency
gardena@b8.nl